TRANSPORT

PREJ DERE

NË DERË

TRANSPORT PREJ

DERE NË DERË

NË DERË

M-Transport, kompani që bën transportin e mallërave nga Kosova në Gjermani dhe anasjelltas.

Përvoja jonë shumë vjecare dhe stafi profesionist ju mundësojnë lehtësimin e tranportit të mallërave tuaja, pa dert.

Shërbimet

Transporti
I mallërave

Shërbimi ynë i transportit  garanton
përfitime që reflektojnë
me kursime në kohë dhe kosto.

Procedurat
Doganore

Ne kujdesemi për të gjitha
procedurat doganore në mënyrë
të shpejtë dhe efikase.

Dorëzimi prej
dere në derë

Ne ju sigurojmë që dërgesa juaj të mbërrijë në destinacionin e duhur në menyrë të shpejtë dhe të sigurt.

Kontaktet

Kosovë

Rr. Ramiz Cërrnica, 60 000 Gjilan

+383 49 311 999

Gjermani

Richtbergstraße 17, 97493 Bergrheinfeld

+49 1520 3333310

Zvicër

8734 Ermenswil Unterstrasse 1

+41 79 522 57 77

mtransport.business@gmail.com

2022  M Transport, All rights reserved